LIVE LEARNING SET NEDERLANDS Jung Componenten

€ 1.850,00

Prijs exclusief 21% BTW Inclusief BTW € 2.238,50
Besteleenheid: per stuk

BeschikbaarDirect Leverbaar

Kort overzicht

Tijdens deze cursus logt u in alsof u in een klaslokaal zit met mede-studenten en niet te vergeten met een of meerdere docenten. Onderling kan er gepraat en gekeken worden. De uitleg vind plaats met een digitale flip-over en ook de ETS wordt stap voor stap behandeld incl. het programmeren.

Na afloop van de live E-learning (Module A) ontvangt u een bewijs van deelname. Met dit bewijs van deelname heeft u ook recht om Module B (normaliter binnen 8 weken na behalen van bewijs van deelname) te volgen en op te gaan voor alsnog uw KNX Certificering/-Partnerschap.

Wij zijn met de KNX Association aan het kijken of wij gedurende de coronacrisis de Module B ook voor een groot gedeelte via Webinar kunnen doen. Hier zal later informatie over te vinden zijn op onze website. Cursisten welke zich voor live E-learning (Module A) hebben aangemeld zullen hierover een mail ontvangen.

Heeft u behoefte aan KNX oefenmateriaal dan hebben wij in overleg met enkele fabrikanten een zgn. Toolkit samengesteld welke nu tegen een gereduceerde prijs in combinatie met onze live E-learning (Module A) cursus te verkrijgen is. Zie hiervoor onze website en/-of webwinkel.

Cursusinhoud

De inhoud bestaat uit:

  • Systeemargumenten, zinvol gebruik en verkoopargumenten
  • Topologie, opbouw van de businstallatie in een gebouw
  • Communicatie, gegevensoverdracht tussen componenten
  • Busdeelnemers, opbouw van de componenten
  • Projecteren, ontwerpen van een businstallatie
  • Inbedrijfname, het programmeren van de componenten

Bij deze cursus wordt er gebruik gemaakt van het platform Zoom bestaande uit meerdere sessies welke vanaf huis of de zaak te volgen zijn. U ontvangt van ons een link waarna u kunt inloggen op de afgesproken dagen en tijden. Er zal een Nederlands cursusboek incl. opgaven in PDF worden aangeleverd. Het practicum gedurende deze cursus bestaat uit virtuele KNX componenten en/-of het zgn. Toolkit.

Aankomende cursussen

  • Live E-learning Datum: 15, 16 en 17 april 2020 – Aanvang cursus 9:00 uur stipt

U kunt 20 minuten voor aanvang inloggen om uw verbinding, speaker en microfoon etc. te testen en eventueel en niet geheel onbelangrijk de ETS te installeren e.e.a. in samenwerking met onze docenten en/of onderwijs assistenten.

Deze live E-learning (Module A) cursus kan alleen starten indien wij voldoende inschrijvingen hebben ontvangen.

Productcode

LLSN20J

Levertijd

Voor 15:00 uur besteld de volgende dag afgeleverd.

Artikelgroep