KNX Warehouse
    Winkelmand is leeg
Subtotaal: 0

Bestellen

Hoe vind ik het juiste product?

Wij doen ons best om het shoppen zo makkelijk mogelijk te maken. Je kan zoeken op merk en oplossing, type product, omschrijving en op EAN code.

Hoe plaats ik een bestelling?

Zoek het gewenste product in onze webshop. Dit kan je doen door te zoeken op type nummer, Merk of omschrijving. De rest volgt vanzelf. Mocht je hier niet uitkomen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Betaal ik verzendkosten?

Bestellingen boven de € 5.000,- incl. btw worden gratis verzonden. Onder dit tarief betaal je eenmalig €6.95 verzendkosten.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Als je bestelling is aangemeld bij de vervoerder ontvang je een track & trace link via je opgegeven email. Met deze link kun je zending volgen. Is je pakket verzonden maar geen track & trace ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Als je bestelling klaar staat ontvang je een email. Hier in zullen wij in overleg aangeven wanneer het mogelijk is om de bestelling op te halen in Hazerswoude-Dorp.

Kan ik mijn bestelling nog veranderen / annuleren?

Als je bestelling geplaatst is word deze automatisch verwerkt. Het is daarom ook niet mogelijk om via de webshop de bestelling te veranderen of te annuleren. Wil je toch je bestelling annuleren en is hij nog niet verzonden, neem dan contact op met de klantenservice.