Verzenden & retourneren

Mijn bestelling is niet naar wens, hoe kan ik deze retourneren?

Is je aankoop toch niet helemaal naar wens? Dan kan je deze terug sturen binnen 14 dagen. Deze 14 dagen gaan in op het moment dat je het product hebt ontvangen. Wettelijk gezien is het niet verplicht hiervoor een reden op te geven, maar dit zouden wij wel op prijs stellen. We vragen wel om het Retourformulier in te vullen en mee te sturen met je retourzending. Het product kan alleen ongebruikt en, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Uitzonderingen:

Sommige artikelen kunnen niet retour worden genomen:

  • Software
  • Specials, producten die speciaal zijn gemaakt voor jou.
  • Beschreven of geprogrammeerde componenten
  • Producten zonder de officiële verpakking.

Onvoldoende gefrankeerd: Wij accepteren geen retourzendingen van zendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn. Deze zendingen zullen dan ook worden geweigerd.

Mijn bestelling is beschadigd/defect aangekomen, hoe kan ik deze retourneren?

Als je een artikel hebt ontvangen dat defect, beschadigd of niet compleet is, kun je ervoor kiezen om het artikel kosteloos te retourneren of te vervangen. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice en zij zullen een passende oplossing bieden.

Hoe zit het met mijn verzendkosten bij het retourneren?

Indien je je complete bestelling terugstuurt ontvang je het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten retour. Stuur je een gedeelte van je bestelling terug, dan ontvang je alleen het aankoopbedrag van deze specifieke artikelen retour. Dus geen verzendkosten.

Hoe lang duurt het voor mijn betaling is teruggestort?

Als wij je retour hebben ontvangen zullen wij deze zo snel mogelijk verwerken. Het bedrag word retour gestort zodra de retour controle is afgerond. Dit gebeurt in ieder geval binnen de wettelijke 14 dagen na ontvangst. In de meeste gevallen wordt dit binnen een week verwerkt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »